Flytteklar

Funkycats.dk

Indhold:

Dorthe Lunde

dorthe@funkycats.dk

Webmaster:

- a passion within -

apw.art@gmail.com

FIFé registreret opdræt

Medlem af:

Katteklubben der er tilknyttet

Felis Danica

samt

Maine Coon klubben

Bestyrelsesmedlem i

Maine Coon klubben 2012-2013

 

Hvornår kan jeg

få katten med hjem?

 

 

Killinger

Man kan i princippet godt tage en killing fra sin mor, når den er tolv uger gammel. Imidlertid sørger vi for, at katten neutraliseres inden overdragelsen. Det sker efter den tolvte uge og vi ser til, efterfølgende, at katten lige får lov til at komme godt igennem sin operation. Derfor vil killingen være mindst 14 uger gammel, inden den kan flytte hjem til jer.

Der ud over er der en, ikke ubetydelig, opdragelsesfase mellem moder og killing, i den sidste tid, inden moderen alligevel begynder at skubbe killingen fra sig. Denne fase har indflydelse på kattens fremadrettede adfærd og vi anser det som afgørende, at killingen får denne fase med. Når moderen skubber killingen fra sig, vil killingen helt naturligt begynde at søge "nye relationer" - og så passer det jo perfekt, at I står klar til at byde den indenfor i jeres familie.

Ungdyr og voksne

Fra tid til anden, har vi ungdyr og voksne til salg. For begge gælder, at de vil være klar til at flytte, når det på hjemmesiden fremgår at de er ledige. Du kan således få den med hjem, samme dag du besøger den første gang.

Når vi skiller os af med ungdyr og voksne, er det som regel fordi vi ikke længere har behov for at anvende dem i avl. De "lukkes" (neutraliseres) og gøres klar til at nyde deres otium i forkælelse hos en ny familie. Selvom vi gerne ville, kan vi ikke beholde alle vores dejlige avlskatte. Typisk vil de dog have tilført opdrættet nye karakteristiske træk. Så, på en måde kan man sige, har vi lidt af dem alle her endnu.

 

Tilbage til den praktiske oversigt

FIFé registreret opdræt

 

Medlem af:

Maine Coon klubben

Katteklubben / Felis Danica

Funkycats.dk tilbyder avlskatte og neutraliserede kælekatte

- både killinger, ungdyr og voksne Maine Coons.

 

Er du vild med Maine Coons, finder du mange dejlige billeder

og gode informationer på disse sider.

Dorthe Lunde

Tel: +45 40 78 19 68

dorthe@funkycats.dk

 

Copyright 2013-2016 © All Rights Reserved