Kvalitet

Kvalitet

 

 

 

Når du handler kat hos Funkycats.dk, kan du være sikker på den højeste kvalitet.

 

Opdrættet foregår efter alle kunstens regler - og lidt til. Alle vore katte, alle vore købere, alle vore samarbejdspartnere, alt vores materiale skal gerne afspejle vore bestræbelser på at skabe og drive et ordentligt og hæderligt opdræt, hvor kattene og begejstringen for Maine Coon racen hele tiden er i centrum.

Ordentlige aftaleforhold

Ud over FIFé stamtavlen og dyrlægens sundhedsbog, får du ligeledes en udførlig overdragelsesaftale som nøje beskriver de gensidige forpligtelser.

Ordentlig information og vejledning

Vi er altid parate til at investere megen tid i alle der viser interesse for vore katte og opdræt. Principielt skelner vi kke mellem en familie der for første gang er på udkig efter en Maine Coon til kæl, eller på den erfarne opdrætter eller udstiller. Gode råd og kyndig vejledning har været uvurderligt for os - det vil vi gerne give videre.

Ordentligt miljø

Hos Funkycats lægger vi mange kræfter i at sikre kattene et godt liv. Det gælder både de killinger vi avler og det gælder de voksne avlskatte og kastraterne. I alt hvad vi gør, sigter vi efter de bedste betingelser for en god opvækst og nogle ansvarlige rammer for kattene. (Se mere under Omgivelserne hos Funkycats.)

Det betyder, at vi har et tæt samarbejde med nogle af landets bedste dyrlæger - og vi besøger dem hellere en gang for meget end en gang for lidt. Vi deler også erfaringer med en række andre opdrættere, både på udstillinger og privat, for hele tiden at blive klogere på kattenes velbefindende og sunde udvikling.

Avlsarbejde betyder et grundigt studie af hvilke gener der udvikles på og for hvert kuld der bringes til verdenen, studeres træk og udtryk nøje - og drøftes på tværs af forskellige opdræt og med øvrige fagfolk.

Der kan være en betydelig spredning i Maine Coon kattenes størrelse og udtryk på landsplan - og for den sags skyld på verdensplan. Vi lytter gerne til dommernes vurderinger og kommentarer på udstillinger, og tager det med i vores overvejelser når vi planlægger parringer.

I perioder kan der være meget fokus på eksempelvis ørestillinger, på kattenes profiler eller haler. Vi lytter, men lader os ikke forblænde. Erfaringerne har vist, at det er vigtigt at huske på Maine Coon kattens oprindelse - og det er netop dét vi ønsker at bevare og fremelske. Dens størrelse, betydelige hårvækst, store krave, det vilde look og alligevel noget så godmodige og sociale temperament.

Nogle gange har vi mange killinger og andre gange få. Vi afstemmer hele tiden mængden af katte og killinger i opdrættet, så vi er sikre på at hver enkelt kat får den opmærksomhed, kærlighed og nærvær den fortjener.

Funkycats.dk skal være kendt for tillid, tryghed og ansvarlighed - vi tror simpelthen på at det forplanter sig blandt vore firbenede venner og i deres trivsel. Afledt jeres tilfredshed med valg af kat hos Funkycats.dk.

 

Tilbage til den praktiske oversigt

Funkycats.dk

Indhold:

Dorthe Lunde

dorthe@funkycats.dk

Webmaster:

- a passion within -

apw.art@gmail.com

FIFé registreret opdræt

Medlem af:

Katteklubben der er tilknyttet

Felis Danica

samt

Maine Coon klubben

Bestyrelsesmedlem i

Maine Coon klubben 2012-2013

 

FIFé registreret opdræt

 

Medlem af:

Maine Coon klubben

Katteklubben / Felis Danica

Funkycats.dk tilbyder avlskatte og neutraliserede kælekatte

- både killinger, ungdyr og voksne Maine Coons.

 

Er du vild med Maine Coons, finder du mange dejlige billeder

og gode informationer på disse sider.

Dorthe Lunde

Tel: +45 40 78 19 68

dorthe@funkycats.dk

 

Copyright 2013-2016 © All Rights Reserved