Nyhedsportalen

Nyhedsportalen

 

2016/12/25

I dag er den skønne MacTabby's Orange is the New Black flyttet ind her hos Funkycats.

Hun bliver kaldt "Crazy" fordi hun er en skøn tosset lille sag. Hun bliver den kommende avlshunkat her hos Funkyccats og jeg forventer mig spændende killinger efter hende. Hun er barnebarn af Miss Funky og datter af Volcano.

 

2016/06/11

Nu kommer der snart billeder af de 7 skønne killinger, som Heart N'Soul har født den den 25. september.

Heart N'Soul flyttede til et andet opdræt i sommers, men var forinden blevet parret med Timita's Volcano, og har den 25. september 2016 født 7 skønne killinger. Der er 4 piger og 3 drenge. To røde hanner, en sort tabby han, 3 tortie piger og en creme med hvid pige. Der forventes billeder i ca. uge 46.

 

2015/12/05

Nu kan du se billeder af vores nye vinterkuld

Den 4. november fik vi nyt liv i fødekasse. Celestia fødte tre meget hvide uldtotter. Se mere til dem her.

 

 

2015/10/02

Wild China er nu ledig

Som I kan læse nedenfor har China givet os nogle dejlige killinger som vi kan arbejde videre med i opdrættet. Derfor er China nu klar til at flytte hjem til en ny familie. Kontakt mig meget gerne for yderligere oplysninger eller for besøg.

 

 

2015/08/11

To unge Maine Coons er snart klar til at finde et ny familie

Vi har i en længere periode haft vurderet Celestia til avl. Men da der er kommet andre killinger til, som bedre passer ind i de avlsplaner vi har, bliver Celestia derfor snart neutraliseret og klar til at flytte hjem til en ny familie. Samtidig har vi også fået et fint afkom fra China, som derfor ligeledes neutraliseres og bliver klar til at flytte videre. Er I interesseret i en ung, voksen Maine Coon er begge disse hunkatte dejlige bud på jeres nye medlem af familien. Kontakt mig meget gerne for yderligere oplysninger eller for besøg.

 

 

2015/05/18

Nye børn i kassen

Den 17. maj fødte Wild China to killinger, hvoraf vi forventer at den ene bliver boende og bliver avlskat i Funkycats. Se mere her.

 

 

2015/03/22

Ny killing kom til verden

I dag den 22. marts fødte Miss Funky en lille pige. Se mere til hende her.

 

 

2014/05/18

Nye børn i kassen

Den 22. april fødte Miss Funky og Lord Avalanche deres andet kuld. En pige der er nysgerrig og blid, og en dreng der passer godt på sin søster. Vi har døbt dem Celestia og Atlas. Se mere her.

 

 

 

2014/03/02

Et levende kattehjem

Vi var for nylig hjemme og aflevere endnu en funkykat til en Maine Coon forelsket familie i Rødovre. Det var den sjette de fik fra os. Så vi havde taget kameraet med... Se mere her.

 

 

 

2014/01/02

Velkommen år 2014

Vi ønsker alle et godt nytår. I 2013 fik vi kun en enkelt killing, så vi arbejder på en ny parring her i starten af 2014. Det bliver igen mellem Miss Funky og Lord Avalanche.

 

 

 

2013/11/15

Nyt hjemmeside design

Tiden er blevet moden til et nyt design her på hjemmesiden. Den indeholder samtidigt nye funktionaliteter, som forhåbentlig giver jer en bedre besøgsoplevelse. God fornøjelse.

 

 

 

 

 

BEMÆRK; Nedenstående nyhedsoversigt er overført tekst fra vores tidligere website. Links i teksten er ikke længere aktive.

 

 

2013/10/28

World Show

Vi var med Funkycats´ Gladiator og hans "lillebror" som bor hos Michelle, til World Show d. 26. og 27. oktober 2013 i Aalborg. Se billeder her.

2013/10/11

Palpatine - Funkycats-opdrættets bedstefar - døde i dag

Palpatine, som er Funkycats genetiske grundstamme, er ikke længere hos os. Inde for de sidste to uger, var han mentalt blevet fjern og ville ikke længere indtage føde. Scanninger viste at han havde kræftknuder som var så langt i forløbet, at vi besluttede at lægge ham til at sove.

Vi har været utroligt glade for de gener han bragte ind i opdrættet. Samtidig var han en fantastisk ambassadør for opdrættet - langt de fleste gæster og killingekøbere dånede ved første møde med den store, røde og godmodig hankat. Han vil blive savnet...

2013/09/27

World Show

Funkycats´ Gladiator og hans "lillebror" som bor hos Michelle, har kvalificeret sig til World Show d. 26. og 27. oktober 2013 i Aalborg. Vi glæder os til at se hvad det leder til. Uanset hvad, skal det nok bilver nogle oplevelsesrige dage, nu hvor World Showet endelig afholdes i Danmark.

2013/03/09

Den lille bliver større...

Vores nye avlshankat Avalanche vokser og fylder noget mere på stolen, end da han lige kom hertil. Han skyndte sig med ud i solen, da vi var ude og nyde nogle af forårets første stråler. Klik på hans navn og se de seneste billeder.

2012/09/22

Ny dreng i klassen

Funkycats har fået en ny lille avlshan. Det er Avalanche som kommer fra Løve Hulen. Han faldt hurtigt til i vores aktuelle killingeflok og det er såmænd også lykkedes ham at fedte sig ind hos vores "bedstemor" Sunshine.

2012/07/29

Nye billeder

Vi har i dag taget nye billederne af killingerne - se mere her. Vi nåede også at få taget et par billeder forleden dag af Pirelli, inden hun og Segovia flyttede hjem til deres nye familie.

2012/07/27

Killingerne er klar til at få besøg

Da vi fra 2012 har valgt kun at lave ét kuld killinger om året, har vi været lidt tilbageholdende med at annoncere de aktuelle killinger som ledige. I forhold til vores fremtidige avlsprogram, har vi selv behov for nye avlskatte - og der har i dette kuld været killinger som bar et spændende potentiale. Efter ti ugers grundige studier af killingerne, har vi dog valgt at give dem mulighed for at komme ud til andre familier. Så hvis du har gået og ventet, er det nu du skal slå til. Kom og besøg dem - der er få uger til de er klar til at flytte hjemmefra.

2012/06/24

Personligheden i killingerne begynder at træde frem

Igen i dag har vi haft kameraet fremme og forsøgt at indfange de små banditter. Abayla er ledig som kælekat - de øvrige vurderes stadig til avl. Se de seneste billeder her.

2012/06/09

Nu er killingerne 3½ uge gamle - se billederne

Man forstår jo ikke at deres mor kan holde styr på dem...!?! Netop nu har de den alder, hvor alting skal undersøges - samtidigt med at alting måske også er lidt farligt! ...Samtidig med at det er lidt vanskeligt at fokusere! ...For ikke at nævne den dér balance-ting!?! Den er også noget man lige skal lære at have greb om. Se mere her.

2012/06/05

Nye billeder af Soulmate

Vi har lige fået nogle friske, nye billeder af Løve Hulen´s Soulmate, som er far til vores aktuelle kuld. Soulmate ejes af og bor hos Løve Hulen - Danmarks ældeste Maine Coon opdræt. Se billederne her.

2012/05/27

De første billeder af de små stjerner

De er kun 11 dage gamle - kvikke og godmodige skønheder. Se både gruppebilleder og individuelle profiler her.

2012/05/21

Pirelli og Segovia er flyttet tilbage til Funkycats

Opdrættet DK Brøderup har i en periode haft avlskattene Pirelli og Segovia boende. Men da opdrættet har valgt at lukke ned, har vi hentet dem hjem igen.

2012/05/16

Miss Funky har netop født årets kuld

I forlængelse af at Dorthe har øget sine aktiviteter som mentor for andre opdrættere samt arbejdet i Maine Coon bestyrelsen, har vi valgt at reducere omfanget af avl i egne rammer, til cirka et kuld om året. I denne omgang har vi valgt at parre Miss Funky med Soulmate - en spændende avlshan fra opdrættet Løve Hulen. Se mere her.

2012/04/012012/04/01

På besøg hos Funky-killinger der er blevet store

Vi har været på besøg hos nogle af vores killingekøbere, for at se hvordan kattene har udviklet sig. Vi har lagt billeder ind under deres profiler, så du kan få et indtryk af, hvor meget der er sket bare på det første 1½ års tid, siden de flyttede hjemmefra. Se mere under DragonNoir og Epica.

2012/03/24

Dorthe valgt ind i MCO klubbens bestyrelse

På Maine Coon klubbens ordinære generalforsamling i Horsens i dag, blev grundlægger af Funkycats Dorthe Lunde valgt ind. Dorthe ønsker at være med til at øge interessen for Maine Coon klubbens arbejde, samt skabe endnu større synlighed omkring klubbens indsatser og virke. Hun har ligeledes fokus på at få skabt endnu større samarbejde og videndeling på tværs af de danske Maine Coon opdræt.

2011/12/15

Funkycats´ Pirelli og Segovia har fået killinger

Den 30. november 2011 fødte Pirelli fem lækre killinger - en pige og fire drenge - i opdrættet DK Brøderup. I 2010 lavede Pirelli og Segovia deres første kuld sammen - de killinger kan ses under Galleri > Tidligere kuld.

2011/10/02

Avlskattene Segovia og Pirelli er flyttet til andet opdræt

I takt med at Funkycats har øget aktiviteterne som mentor for andre opdrættere, har vi samtidigt reduceret avlsarbejdet i egne rammer. Derfor har Laila og Henrik Nielsen, som ejer opdrættet DK Brøderup i Tappenøje på sydsjælland, netop overtaget Pirelli og Segovia.

Det betyder således, at den annoncerede parring mellem Pirelli og Segovia fortsat finder sted. Pirelli har dog været lidt længere tid om at gå i løb end ventet. Men noget tyder på, at de to har hygget sig så meget i de nye omgivelser, at udsigten til killinger er ved at være lige oppe over.

2011/06/25

Den mest kælne kat vi nogensinde har haft...

...kan blive jeres. True Love (Trold) er ledig til kæl, efter at have givet mange gode gener videre til sit afkom. Han er nu neutraliseret og klar til at flytte sammen med en ny familie. Se hans profil her.

(Ikke længere aktuelt - han er nu flyttet ud til en ny familie)

2011/06/05

Klik rundt på vores site og se de nye sommerbilleder

Alle kattene har leget med, når vi har gået og rodet i haven. Det blev til nogle flotte, solrige billeder. Gå på opdagelse...

2011/06/05

Gaia er ikke længere ledig til avl - derimod til kæl

Gaia er neutraliseret, hvilket vil sige at hun nu kan komme ud til kæl. Denne smukke, unge hunkat (kun et år gammel), er en meget feminin, nysgerrig og kælen kat. Selv Maine Coon klubben var så begejstret for hendes udtryk, at hun blev valgt som "ikon" på deres website.

2011/05/10

Eftertragtet hunkat ledig til avl

Vores et år gamle Gaia er nu ledig som avlskat. Den smukke, unge hunkat, har en meget feminin og nysgerrig personlighed. Hun bærer en lang række stærke træk i sine linjer. Selv Maine Coon klubben var så begejstret for hendes udtryk, at hun blev valgt som "ikon" på deres website. Så måske har du allerede - som tusinder af andre - klikket på hende, for at komme til killingerne på Maine Coon klubbens killingeliste?

Mirror of Gaia er et godt bud på nye gener til dit opdræt. Se hendes profil her og kontakt os for yderligere oplysninger.

(Ikke længere aktuelt)

2011/03/22

Forår i luften

Efter en lang vinter nyder kattene igen mere tid under åben himmel. Vi har haft kameraet med ude i haven og fanget et par billeder af Sunshine, Palpatine og de to ungdyr Gaia og Casino. Klik på deres navne for at se de seneste billeder.

De to store drenge Trolden og Segovia fra Funkycats´ "herreværelse", har tillagt sig betydelig mere pels henover vinteren, som fremhæver deres løve-agtige Maine Coon udtryk. Klik på deres navne for at se de seneste billeder.

2010/12/19

2010 har været et år med mange oplevelser

Mange nye killinger er kommet til verdenen i Funkycats´ fødekasser, så der har været masser af liv i huset hele året. Vi har også lært mange nye, glade mennesker at kende - folk der ligesom os, simpelthen ikke kan lade være med at begejstres af Maine Coon katten.

Funkycats er jo kun et "stueopdræt". Det betyder, at selvom vi fra tid til anden har mange katte, lever de alle tæt op og ned ad os hver eneste dag. Derfor betyder det også meget for os, at de som skal videre, bliver taget rigtig godt imod i deres nye familier. Så tak til alle jer, der har taget godt imod vore Funkier og tak fordi vi har måtte komme og besøge jer.

Opdrættets avlsplaner betyder at vi går en periode i møde uden killinger. Til gengæld vil I kunne møde os på nogle af udstillingerne rundt om i landet. På gensyn!

2010/11/29

Cappuccino - en smuk, cremefarvet tabby

Vi har desværre ikke flere end en enkelt stor killing tilbage, ovenpå en travl sommer i vores opdræt. Til gengæld er han et scoop. Cappuccino er en kælen, legesyg og fantastisk smuk kat. Alt tyder på at han virkelig kommer til at fylde i landskabet. Han er i fuld gang med at udvikle en fyldig, smuk og silkeblød pels. Se hans profil her.

(Ikke længere aktuelt - han er nu flyttet ud til en ny familie)

2010/10/05

Feronia er ledig til kæl

Da vi desværre, helt uventet, mistede vores avlshunkat Black Fire i slutningen af august, har vi været nødsaget til at ændre en del i vores fremadrettede avlsplaner. Det betyder bl.a. at Feronia, som vi ellers forventede skulle bære killinger sommeren 2011, nu "lukkes" og bliver ledig som kælekat. Se hendes profil her > Feronia.

(Ikke længere aktuelt - hun er nu flyttet ud til en ny familie)

2010/09/24

Nye billeder

Der er blevet uploadet billeder af AngeBleu, Boogie (også med sin mor), Casino, Epica, Firestone og Gladiator. Inden for de nærmeste dage, vil det være muligt at finde nye billeder af alle Funkycats´ aktuelle killinger.

2010/09/13

De sidste ledige killinger vurderes

Samtlige 13 killinger fra vores to sommerkuld er nu enten reserveret eller vurderes. Det betyder dog ikke at alle muligheder er helt udtømt, for at få en af de aktuelle killinger.

Vurderes betyder, at der er interesserede købere og det forventes at de, inden for få dage, træffer beslutning om, hvorvidt de ønsker at reservere den eller de killinger, som de har kig på.

I skrivende stund er der imidlertid flere opdrættere som vurderer vores killinger med henblik på avl. Den proces kræver, fra tid til anden, nøjere studier af killingens udvikling. Killingen kan således have en status af "vurderes" i variable perioder - op til flere uger. Er du i tvivl eller nysgerrig på den aktuelle status, er du velkommen til at kontakte os.

Gå til Aktuelle killinger for at se de skønne billeder og status på hver enkelt kat.

2010/09/06

Maine Coon klubben Danmark har valgt Funkykatte som ikoner

Danmarks officielle Maine Coon klub, som netop er igang med en gennemgribende opdatering og re-design af hjemmesiden, skulle til deres killingeliste naturligvis bruge nogle smukke eksempler på Maine Coon katte - og æren er tilfaldet Funkycats´ Mirror of Gaia og Funkycats´ Black Fire. De pryder nu oversigten. Se mere under Famous Funkies.

2010/09/06

Funkycats.dk har de mest opdaterede oplysninger om killingerne

Der har været lidt udfordringer ifm. med opdateringer af informationerne om vores aktuelle killinger på killingelister andre steder på nettet.

Ved ændring i en kat/killings reservationsstatus, bestræber vi os på at offentliggøre det samme dag her på Funkycats.dk - senest inden for 24 timer.

Vi har oplevet en massiv interesse for killingerne fra de aktuelle kuld. Hele 2/3 er reserveret tidligere end vi har set før. Heldigvis er der endnu nogle få skønne søskende tilbage - velegnet til både avl og kæl.

2010/09/02

Fantastiske udtryk og stærke træk hos de aktuelle killinger

Vores aktuelle killinger er nu hhv. fem og syv uger gamle og det blev endnu engang tid til opdatering af billederne. Begge kuld udvikler sig godt og det bliver tydeligere og tydeligere, at flere af killingerne har træk særligt velegnet til avl. Se billederne og kontakt os for yderligere oplysninger om de aktuelle killingers karakteristika.

2010/08/28

Black Fire er ikke hos os længere

Det er med vemod at vi må meddele at Funkycats´ Black Fire, som netop har sat ni usædvanligt lovende killinger i verden, døde efter blot 48 timers akut sygdom. Læs mere her.

2010/08/16

Nye billeder af begge Juli-kuld

Det har været noget af en udfordring at holde styr på det store kuld til weekendens foto-session. Ikke alle billeder er blevet lige skarpe - men de giver forhåbentligt et indtryk af et livligt kuld. Pirelli´s kuld er derimod ved at være rigtig fotogene. Hop over under aktuelle killinger og se mere...

2010/08/05

Funkycats på facebook

Tilføj Funkycats på din facebook profil og følg med i nyheder og opdateringer.

2010/08/01

Se de friske billeder af Pirelli og Segovia´s killinger

Vi har nu lagt billeder ind af kuldet fra den 14. juli 2010. Klik her for at se de skønne billeder. Vi har også taget nye billeder af Gaia og Feronia.

2010/07/30

Så kom også den nye fødekasse i brug

Den 28. juli 2010 fødte Black Fire et stort kuld i den nybyggede fødekasse. Der er livlige skrål fra mælkebaren det meste af døgnet. Faderen er True Love (med kælenavnet Trolden), som bærer jordens bedste temperament. Der kommer snart billeder på under Aktuelle Killinger.

2010/07/19

Billeder fra fødekassen

Nu kan du se de første billeder fra fødekassen af Pirelli og nogle af hendes killinger.

2010/07/15

Nye liv i fødekassen

-----------------------------------------------------------------------

Igår kom der endnu et kuld killinger til verden i Funkycats´ fødekasse. Det er Pirelli og Segovia som blev forældre for første gang. Killingerne er sort tabby og sort tabby med hvid. Du vil kunne se billeder under Aktuelle killinger en af de nærmeste dage.

Samtidig har vi netop bygget en ny fødekasse, da også Black Fire forventes at føde inden for ganske kort tid.

2010/07/05

Skønne stemningsbilleder

-----------------------------------------------------------------------

Vi har lagt nogle nye sommerbilleder ind under Stemningsbilleder. Måske er jeres kat også iblandt, hvis du har reserveret én? Har du ikke reserveret én, så lad dig inspirere alligevel - der er nye kuld på vej.

2010/07/05

2 Maine Coons til speciel sommerpris

(Tilbudet er ikke længere aktivt)

-----------------------------------------------------------------------

På grund af særlige omstændigheder, har I netop nu muligheden for at få to fantastisk smukke Maine Coons til en helt speciel pris. Der er tale om et tilbud - ikke et krav om at man køber begge katte. Kattene kan stadig fås hver for sig. Tilbudet henvender sig bl.a. til familier som evt. ikke har kat i forvejen, da det jo er vigtigt at Maine Coons lever i samvær med artsfælder. Klik her for at læse mere.

2010/06/14

Sitemap og Google oversætter

-----------------------------------------------------------------------

For overskuelighedens skyld, har vi nu oprettet det obligatoriske sitemap. Vi har tillige lagt Google-oversætteren ind på de væsentligste sider på sitet. Det er ment som en service for vore internationale besøgende. Vi må dog i samme åndedrag fralægger os ethvert ansvar for eventuelt meningsforstyrrende oversættelser ved brug af Google oversætteren. Sitet er skrevet på dansk, med dansk humor og dansk slang. Dette kan, fra tid til anden, føre til underholdende oversættelser.

2010/06/08

Nye killingebilleder fra i dag

-----------------------------------------------------------------------

Vi har igen leget fotostudio her i huset og der er således nye "portræt-billeder" af samtlige killinger - plus lidt ekstra guf under Galleri > Stemningsbilleder

2010/06/07

Sommeren kommer snigende

-----------------------------------------------------------------------

I takt med at varmegraderne stiger og vi tilbringer mere og mere tid udenfor, får vi også nogle nye billeder af Funkierne. Se bl.a. Pirelli, Segovia, Palpatine, Zirconia m.fl. Surf lidt rundt på sitet og nyd de spredte opdateringer.

2010/05/24

Opdatering af billeder

-----------------------------------------------------------------------

Der er i dag lagt nye billeder ind af hver enkelt killing fra april-kuldet. Bl.a. er der et mor/barn-billede af Miss Funky og Mirror of Gaia under Gaia´s profil, der viser hvor tæt Gaia´s mønster ligger op ad sin mors. Der er også lagt nye gruppe-billeder ind af marts-kuldet og så har "bedstemor" Sunshine siddet model.

2010/05/19

En Maine Coon´s udvikling

-----------------------------------------------------------------------

Det er nemt at blive helt forgabt i de små killinger - også selvom man oprindeligt havde kastet sin kærlighed på en Maine Coon, fordi man godt kan lide en stor kat. Vi har lavet en slags Killing/Voksen sammenligning, så man kan danne sig et indtryk af hvordan denne katterace kan udvikle sig. Klik på det nye menupunkt eller Klik her for at gå til "Maine Coon udvikling".

2010/05/17

Masser af nye billeder

-----------------------------------------------------------------------

Vi har leget fotostudie i dag og fået en række fine, nye billeder af Pirelli, Diva, Palpatine, Zirconia, Freud, Feronia, Zenon, Farao, Galaxia, Mirror of Gaia, Helios, Horus samt et par gruppe billeder af april kuldet sammen. Klik deres navne for at gå direkte til deres profiler.

2010/05/15

Diva er ledig til kæl primo juni 2010

-----------------------------------------------------------------------

Diva har i en periode været reserveret til avl, bl.a. pga. sin særdeles lange krop, sit skarpe udtryk og sit unikke temperament. Hun har et helt fantastisk sind, følger dig overalt og kommer gerne springende når man kalder.

Vi har imidlertid besluttet, efter mange overvejelser, at lade hende komme ud til kæl. Der er således nu mulighed for at anskaffe sig en helt ung Maine Coon i særklasse. Klik her for at gå til hendes profil.

2010/05/12

Blandede billeder

-----------------------------------------------------------------------

Vi har haft kameraet med i haven og fange nogle shots af Diva og Romantica. Der er også et enkelt af Black Fire som er på besøg inde hos True Love - vi afventer spændt om det leder til en parring.

2010/05/02

"Døde links" til stamtavler

-----------------------------------------------------------------------

Der har i et par dage ikke været aktive links til stamtavler på de nye killinger. Det beklager vi - fejlen er rettet.

2010/05/02

Nye billeder af killingerne fra både marts og april 2010

-----------------------------------------------------------------------

Vi har i dag taget en række billeder af både kuldet fra april 2010, samt enkeltbilleder og gruppebilleder af kuldet fra marts 2010.

Killingerne fra april-kuldet har også, efter mange overvejelser, endelig fået deres navne; Mirror of Gaia, Helios, Farao, Horus og Galaxia.

2010/04/27

Kuldet fra april 2010 - samt nye snapshots

-----------------------------------------------------------------------

Tag et smugkig ned i fødekassen til Miss Funky´s helt nye kuld fra april 2010. Mens du er her på siden, skulle du også tage og se de helt nye snapshots af Diva, Black Fire, Feronia, Zirconia, Zenon og Freud.

2010/04/21

Nyt hjemmeside design - version 2.0

-----------------------------------------------------------------------

Efter den første lancering af et nyt 2010 design, fik vi en masse gode og konstruktive tilbagemeldinger - det er vi glade for. Tak, til alle jer der kommenterede. Vi erfarede, at den første version af den nye hjemmeside, blev vist alt for forskelligt hos brugerne. Derfor endte vi op med at beslutte, at ændre hele design-skabelonen til det du ser nu. Den skulle gerne vise sig mere ensartet på de besøgenes computere - uanset skærmstørrelse og opløsning.

Vi håber at du får en god besøgsoplevelse! Ellers er du meget velkommen til at kontakte os på mail. God fornøjelse!

2010/04/17

Kuldet fra marts 2010

-----------------------------------------------------------------------

Så har vi modtaget de nyeste billeder fra fotografen, af True Love og Romantica´s fire skønne killinger "Zirconia", "Zenon", "Feronia" og "Freud". Klik her, for at gå til de nye billeder.

2010/04/17

Nye billeder af Diva

-----------------------------------------------------------------------

Da fotografen var fordi for at tage billeder af marts-kuldet, blev der ligeledes taget nogle nye billeder af Diva, som vokser og vokser. Klik her, for at gå Diva´s profil på Funkycats.dk.

2010/04/16

Miss Funky har født igen

-----------------------------------------------------------------------

Der er netop kommet et nyt kuld killinger til verdenen i Funkycats fødekasse. Vi uploader snapshots en af de nærmeste dage.

2010/04/16

Nyt hjemmeside design

-----------------------------------------------------------------------

Efter flere år med samme design på Funkycats.dk, har vi valgt at udvikle både udseenet og site strukturen. Det skulle gerne øge brugervenligheden generelt.

Hen over de nærmeste uger vil der fortsat være konstruktionsarbejde som kan flytte på dele af sitet. Vi beklager hvis det forstyrrer din oplevelse. Vi sigter blot efter en så brugervenlig løsning som muligt.

Lectus feugiat justo

 

 

 

Gravida suspendisse ante iaculis vitae quian sapiente libero aliquam scelerisque mi ipsum tellus donec mollis nulla blandit phasellus.

 

Posuere arcu habitasse sed leo at fringilla. Sollicitudin vivamus varius nibh purus quis faucibus veli semper egestas neque vivamus facilisis hendrerit sit in ut nec nibah wisi praesent dignissim elementum amet fringilla purus. In tempus risuses doneci feugiat in non quo bibendum nullam vestibulum velit quisque vitareis nonummy vesitibulum magna suspendisse. Arcu felis justo quisrit tempor aliquet ultrices cras lacus hendrerit massa ac vivamus semenit magna tristique aliquam mauris Luctus enim nunc justo duisiti tempor ullamcorper metus est aliquam quis vel in arcu vel vel quam curabituras cumque vulputate quis mi.

 

Laoreet morbi nunc velut eius accumsan erat est in augue pretium nulla ut eratun potenti venenatis malesuada lacinia mollis diam. Felis sed suspendisse interdum et sollicittudin dictumis sollicitudine interdum mollis ut integer duis eros ducimus estu vehicula eget temporen maecenas mauris ipsum. Nulamur fringilla pedeiu ac sed semper ullamcorper amet sittac repellendus ultrices risus aliquam est interdum fringilla pede eu ac sed semper ullamcorper amet ligulas

 

Proin tristique dictum sit ab mauris fringilla justo class praesent at odio massa et eget quam laoreet quisque tincidunt suspendisse consectetuer molestie mi habitasse dapibus urna vestibulum urna. Metus nonummy pharetra habitasse aenean lectus venenatis in laoreet wisi convallis mauris augue imperdiet urna exercitationem rutrum proin eget conval dapibus nisl facere ipsum sociosqu placerat magna neque sodales nisl varius nibh vel sollicitudin sed sit.

Ledige netop nu:

Killinger

Ingen pt

Ungdyr

Ingen pt

Voksne

Ingen pt

 

Redaktion:

Funkycats.dk

Indhold:

Dorthe Lunde

dorthe@funkycats.dk

Webmaster:

- a passion within -

apw.art@gmail.com

FIFé registreret opdræt

Medlem af:

Katteklubben der er tilknyttet

Felis Danica

samt

Maine Coon klubben

Bestyrelsesmedlem i

Maine Coon klubben 2012-2013

 

Revisor i

Maine Coon klubben 2016-

 

FIFé registreret opdræt

 

Medlem af:

Maine Coon klubben

Katteklubben / Felis Danica

Funkycats.dk tilbyder avlskatte og neutraliserede kælekatte

- både killinger, ungdyr og voksne Maine Coons.

 

Er du vild med Maine Coons, finder du mange dejlige billeder

og gode informationer på disse sider.

Dorthe Lunde

Tel: +45 40 78 19 68

dorthe@funkycats.dk

 

Copyright 2013-2016 © All Rights Reserved